woensdag 2 januari 2019

Project 52 bags; FBLS box 89 en 90 Mother & DaugtherThe FBLS box (een vouwtas) heb ik al eens vaker gemaakt. Een model waar geen naaimachine aan te pas komt maar waar je wel eindeloos mee kan variƫren. Ook voor moeders en dochters. Het thema voor deze twee cadeau tasjes was de roos.

Het idee
Een goede vriendin vierde een aantal maanden geleden samen met haar dochter (Roos) hun 50ste verjaardag. Een halve eeuw en een hele mijlpaal. Ze organiseerden een high tea. En wat hadden ze hun best gedaan. Overal in huis stonden gezellige zitjes waar de gasten konden genieten van hartige en zoete hapjes. En natuurlijk stond op een grote tafel in het midden van de kamer de thee centraal.

Zo'n bijzondere verjaardag vraagt om een bijzonder cadeau. Omdat we samen met een clubje vriendinnen geld zouden geven aan de jarige jobjes leek het ons een leuk idee om dit in een unieke verpakking te geven. En is er een mooiere verpakking dan een FBLS bag?

Het was nog even zoeken naar het geschikte materiaal. Maar in mijn eigen magazijntje was, met een beetje fantasie en inventiviteit, voldoende te vinden om twee unieke tassen te maken. 

Het resultaat, twee leuke tasjes voor iedere gelegenheid waar de twee dames in kwestie heel content mee zijn.

Materiaal FBLS box Mother
Tas; bruin leer, bestaand
Hengsel en ringen; gevlochten band, bestaand
Decoratie; leren roosje, bestaand
Sluiting; magneet sluiting, nieuw

Materiaal FBLS box Daughter
Tas; rood/bruin leer, bestaand
Hengsel en ringen; zwart touw, bestaand
Decoratie; leren roosjes, bestaand
Sluiting; magneetsluiting, nieuw

Het resultaat
1 opmerking:

  1. Leuke manier om zo een geldcadeau te verpakken en nog leuker om te krijgen.
    Mooi gemaakt !

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.