zondag 19 augustus 2018

FBLS diner; oppas etentje 2018



Zaterdag was het weer zover. Het jaarlijkse oppas etentje voor mijn ouders. Het was prachtig weer dus konden we in de buitenlucht genieten van een heerlijk diner. 7 gangen zijn het uiteindelijk geworden waarvoor we de tijd hebben genomen. Ongeveer 1 uur per gang. Het thema was groenten. En alle gerechten waren volledig vegetarisch.

Hieronder vind je het menu met een link naar de recepten.

Bij de koffie
Een heerlijke Pandataart. Dit was een idee van Brun. Hij wilde een taart van een bedreigde diersoort. En dus geschiedde.

Tussengerecht
Een notenplankje met walnoten, cashewnoten, gezouten amandelen en honing.

Voorgerecht
Groentefriet met Muhammara, hoemoes, aioli en kleine broodjes.

Soep
Soeptrio van champignonsoep, tomatensoep en courgettesoep.

Hoofdgerecht
Broccoli camembert quiche met een notenrijst taartje.

Nagerecht
Chocolade mousse met gezouten karamel.

Bij de koffie
Tony Chocolonely plankje met pure chocolade, karamel zeezout, coffee crunch en stoofpeer melk.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.