(smulweb.nl)
Ingrediënten
-
Pakje hartige
taart bladerdeeg (diepvries)
-
2 camemberts
-
300 gr cashewnoten
-
150 ml kookroom (vinesse light)
-
3 eieren
-
500 gr
broccoli (3 stronken)
-
Peterselie
-
Paneermeel
- Notenrijst
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op
200°C
Kook de broccoli tot hij
gaar is.
Crunch de cashewnoten met
de keukenmachine/staafmixer
Voor het sausje mix de
eieren met de kookroom. Doe daar een beetje peterselie bij.
Snij de camembert in
plakjes.
Vet de vorm in met een
beetje olijfolie. Doe daar het bladerdeeg in. Strooi op de bodem van de taart
een beetje paneermeel, voor het vocht.
Nu gaat de broccoli in de
vorm. Als het grote roosjes zijn, dan haal je ze met een vork nog een beetje
uit elkaar.
Leg de plakjes camembert
op de broccoli en giet het ei/roomsausje eroverheen.
Als laatste strooi je de
cashewnoten over de taart heen.
Zet de taart 25 min in de
voorverwarmde oven.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveertip
Vervang het hartige
taart deeg voor een mix van 400 gram bloem en 400 gram kwark en een scheutje
olie. De korst wordt dan iets dikker maak ook heel lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie.