donderdag 12 juli 2018

Project 52 bags; FBLS bag 74 Dutch Postman bagEen oud tafelzeil en een oude spijkerbroek. Meer heb je eigenlijk niet nodig.

Het idee


Het idee voor deze tas is eigenlijk spontaan ontstaan. Ik al bezig was met nr 75 Animal en deze veel tijd vergde wilde ik iets makkelijks tussendoor. Op zoek naar geschikt materiaal kwam ik dit tafelzeil tegen wat ik een tijdje geleden van een collega had gekregen. 'Misschien kun je het gebruiken voor een tas.' Laat ik het eens proberen. Dacht ik. Stof om mee te combineren had ik snel gevonden. Een mooie donkerblauwe jeans.

Het is een simpele recht toe rechtaan postman bag geworden. Waarbij ik de binnenkant en buitenkant heb afgewisseld met het tafelzeil en de jeans stof. De tailleband heb ik gebruikt als hengsel. 

Conclusie, ja ook van tafelzeil kun je een tas maken. De materialen
  • Tas buitenkant en binnenkant; jeans en tafelzeil, bestaand 
  • Tas hengsel; jeans, bestaand


Het resultaat
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.