woensdag 5 juli 2017

Project 52 bags; FBLS bag 58 Beach IIHet is alweer even geleden dat ik een nieuwe tas heb gemaakt. Om er in te komen een makkelijk en leuk model. Het vervolg op Beach (FBLS bag 53). Was nr 53 nog een tas waar je mee op het strand kon gaan liggen. Met deze kun je lekker over de boulevard flaneren en shoppen.

Het idee

Zowel het model als het buiten materiaal heb ik al eens gebruikt voor andere tassen. Het model is eigenlijk niet meer dan, voor zowel de buiten als de binnenkant, twee vierkante lappen die je dubbel slaat en aan de zijkanten vast stikt. Je kunt de grootte zelf bepalen en ook de combinatie van materialen.
Daarna bevestig je aan deze zijkanten het hengsel. In dit geval heb ik een riem direct aan de tas bevestigd. Maar je kunt ook lussen of grote ringen gebruiken. Het zit hem uiteindelijk in de details. Zoals de manier waarop de tas dichtgaat met de drukkers. Deze gaan namelijk niet tegenover elkaar dicht maar kruislings van elkaar zodat en een driehoekig model ontstaat als je de tas draagt.

Het dessin van het buitenmateriaal is retro en door het kleurgebruik helder en zonnig. Helemaal geschikt voor het strand dus.

Were going to Ibiza...

De materialen
  • Tas buitenkant; bestaand
  • Tas binnenkant; katoen off white, bestaand
  • Sluiting; drukkers nieuw
  • Hengsel; riem, bestaand

Het resultaat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.