(24 Kitchen)
Hoofdgerecht
4 personen
Bereiding: ca. 40 minuten
Ingrediënten
- 2 uien
- 5 teentjes knoflook
- 200 ml olijfolie
- 600 gr tomaten
- 2 el venkelzaad
- 1 bosje peterselie
- 500 gr rauwe ongepelde gamba’s (ca. 4 per persoon)
- 250 gr witte kaas (Turkse of fetakaas)
Bereiden
- Pel en rasp de uien en knoflook.
- Verhit de olijfolie in de tajine en bak de uien en knoflook circa 5 minuten.
- Rasp de tomaat en snijd het restant ervan zeer fijn.
- Voeg de tomaten en het venkelzaad toe en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Laat de saus even pruttelen. Voeg eventueel een scheutje water toe.
- Snijd de peterselie grof en voeg met de ongepelde gamba’s toe. Laat ze in circa 5 minuten gaar worden.
- Verbrokkel de witte kaas en roer deze door de saus.
- Serveer de gamba’s in de saus.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie.