Nagerecht
4-6 personen
Bereiding: ca. 20 minuten
Ingrediënten
- sinaasappels
- 12 verse dadels
- 1 tl gemalen kaneel
- takje verse munt voor de garnering
- Griekse yoghurt
- Schenk honing
Bereiden
- Schil de sinaasappelen dik, zodat de witte vliezen ook verwijderd zijn.
- Snijd vruchtvlees met een goed scherp mes in dunne plakken en schik ze overlappend op een mooi bord.
- Verwijder de pitten van de dadels, snijd ze overlangs in dunne reepjes. Strooi ze over de sinaasappelschijven. Laat wat over voor bij de yoghurt.
- Bestuif het geheel met kaneel door een fijne zeef. Zet koel weg tot het serveren.
- Doe wat Griekse yoghurt in een klein bakje.
- Schenk wat honing over de yoghurt
- Strook de overgebleven dadel reepjes erover.
- Garneer de sinaasappel met een takje munt en serveer er de yoghurt bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie.