donderdag 31 maart 2016

Zwemjurkjes; for every body

Zwemjurken.nl is een webwinkel voor Zwemjurkjes, Tankini's, Bikini's en meer. De webwinkel is een aantal jaar geleden gestart door Lennie. 

Lennie voelde zich onzeker in bikini's en badpakken en was op zoek naar een mooi alternatief. Dit vond zij in zwemjurkjes. Het aanbod was echter beperkt en duur. Maar na een lange zoektocht had ze eindelijk een betaalbaar merk met leuke jurkjes gevonden. Toen is ook het idee geboren voor deze webwinkel.
Waren er een aantal jaren geleden nog amper zwemjurken te zien in het strandbeeld. Nu wordt het steeds populairder en voor 2016 verwacht men een ware trend.
Waaruit maar blijkt dat Zwemjurken.nl voorziet in een belangrijke behoefte.

Zwemjurken.nl bestaat inmiddels twee jaar waarin ze al veel vrouwen naar volle tevredenheid heeft geholpen. De webwinkel biedt een uitgebreid assortiment badkleding voor vrouwen. 600 zwemjurken zijn altijd op voorraad en dus direct leverbaar. Ruilen en retourneren is geen probleem.

De jurkjes zijn voor iedere vrouw in elke maat of van elke leeftijd. Door het A-lijnmodel lijk je slanker en de jurkjes zitten ook nog eens comfortabel. Daarnaast droogt het materiaal snel en bolt het ook niet zo snel op. Bijkomend voordeel is dat je na een flinke duik niet bang hoeft te zijn dat je van alles recht moet trekken voordat je weer boven water kunt komen.

Dus wil jij eens iets anders om langs het strand te flaneren en wil je weer met plezier in de zon liggen? Neem dan een kijkje op Zwemjurken.nl.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.