6 personen
Bereiding ca. 30 minuten
Marineren 24
uur
Ingrediënten
-
1 kg niet te rijpe tomaten
-
2 uien
-
100 gr ontpitte groene olijven
-
100 gr kappertjes
-
2 teentjes knoflook
-
geraspte Parmezaanse kaas
-
oregano
-
verse peterselie
-
olijfolie
-
600 gr spaghetti
-
zout
-
peper
Bereiden
Doe in een
kom de in plakjes gesneden tomaten, fijngesnipperde uien, in stukjes gesneden
olijven, kappertjes, zout, peper en een flinke snuf oregano, 1 of 2 handenvol
fijngehakte peterselie en de hele, maar wel geplette, knoflookteentjes. Overgiet
dit met olijfolie en laat het 24 uur* staan.
Schep de volgende dag de saus
die zich heeft gevormd zonder hem te verwarmen met alle stukjes tomaat en ander
e ingrediënten in een serveerschaal .
Kook de spaghetti ‘al dente’ en bestrooi deze met een flinke
hoeveelheid geraspte Parmezaanse kaas.
Serveer de saus bij de
spaghetti.
*Heb je geen tijd om de saus 24
uur te laten marineren verwarm deze dan voorzichtig roerend in een grote pan.
Zorg ervoor dat de tomaat nog stevig blijft.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie.