Het was dan ook weer een middagje en avond gezellig bijkletsen en lekker eten.
Geen Jamie Oliver of andere kookboeken dit jaar, maar internet was onze guide to good food. Waarbij de presentatie dit jaar een extra factor was. Maar uiterlijk alleen telt niet. Het moet bovenal lekker zijn. En dat is zeker gelukt.
Voorgerecht
Salade met stokbrood en blauwe kaas
Tussengerecht
Mosterdsoep, was het enige gerecht wat niet zelf gekookt was. Wel zelf gekocht. Mosterdsoep van de Jumbo. Vrolijk versierd met een blaadje basilicum.
Hoofdgerecht
Nagerecht
Kaasplankje met 4 verschillende Franse kazen, walnoten, pecannoten, gezouten amandelen, druiven, krenten, donker brood en biologische spread van vijg-sinaasappel. Gepresenteerd op een plateau van olijfbomenhout.
Ter afsluiting
Koffie en thee met Chocolat excellence in twee varianten van de Patissier.
Dark Violet
Chocolade van de Trinitario cacaoboon uit het Caribisch gebied met gesuikerde viool bloemetjes en 24-karaats goudkorrels.
Tropical Ivory
Witte chocolade met vanilletonen en een fijne zachte smeltende textuur, gedecoreerd met pistache en gedroogde ananas bestrooid met gedroogde kokos.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie.