woensdag 1 april 2015

De Gruffalo door Meneer Monster

Zondag middag zijn we met Bo en Brun naar de kindervoorstelling De Gruffalo geweest. Deze succesvoorstelling van Meneer Monster (bekend van de productie ‘’Poep!’’) is een bewerking van het meesterlijke kinderboek ‘De Gruffalo’ van Julia Donaldson & Axel Scheffler.

Op hun site noemt Meneer Monster het 'een spannende fysieke slapstick voorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder'. En dat is niet teveel gezegd. Met een minimalistisch decor, simpele maar herkenbare kostuums, wat literaire vrijheid en veel humor vertellen de drie mannen van deze theater groep het prachtige verhaal van Muis die in het bos zijn vijanden om de tuin leid met zijn 'denkbeeldige' vriend en monster de Gruffalo. 

Ik persoonlijk heb regelmatig in een deuk gelegen en vooral heel erg genoten. Van mijn kinderen die aan het genieten waren en natuurlijk ook zelf.  En meer ga ik er niet over zeggen. Behalve misschien dat Muis bijzonder goed gecast was.

Wil je de voorstelling nog zien met, of zonder, je kinderen. Het kan nog steeds. Kijk voor speeldata op de site van Meneer Monster.

Oh ja, 1 klein dingetjes namens mijn kinderen. Het is slangenpastei en geen babi pangslang ;-) Maar goed, kleinigheidje. 
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie.