
Ingrediƫnten (4 personen)
300 g Boekenkool bladeren
1 el Olijfolie
1 tl Sojasaus
1 tl Sesamzaad
Bereidingstijd
25 minuten
Bereiding
Verwarm de over voor op 180 graden. Snijdt het middelste gedeelte van de stengels van de boerenkoolbladeren eruit. Was de bladeren schoon en laat ze drogen. Scheur vervolgens de droge bladeren in grote stukken en doe ze in een kom. Doe daarna de olie, sojasaus en wat sesamzaad erbij. De bladeren moeten een beetje glinsteren, maar gebruik niet teveel olie. Proef of het goed is en voeg eventueel naar smaak nog wat meer sojasaus toe. Hussel alles door elkaar en leg de bladeren op een bakplaat en zet die om de oven. De baktijd varieert tussen de 6 en 12 minuten. Houd het een beetje in de gaten en haal ze eruit als ze lekker crispy zijn.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor je reactie.