woensdag 5 november 2014

The week on Instagram; week 44

Zou dit echt de laatste mooie week zijn van dit jaar. Er schijnt geen einde te komen aan deze nazomers oktober maand.

Maandag; het laatste recept van onze laatste Hello Fresh box. Een lekkere couscous salade met feta, pompoenblokjes en grenberries. Brun vond het eigenlijk best wel lekker terwijl Bo er absoluut niet van was gecharmeerd.

Woensdag; Bruns eerste voorzichtige pogingen tot schrijven.
En wat je allemaal niet kunt doen in een uurtje als een vriendinnetje komt spelen. Nou eigenlijk best wel veel. Twister, kleuren, Rummie Cup, puzzelen, boodschappen doen, Brun ophalen bij een vriendje.

Donderdag; Halloween op school. Dus de kinderen mochten verkleed komen. Brun in zijn Spiderman pak, eindelijk weer met masker, wat al 4 maten te klein is en Bo als elegant heksje.


Vrijdag; Halloween ging nog even door toen ik vrijdag onverwacht van een zakenrelatie deze pompoen kreeg met een recept voor pompoen soep.

Zaterdag; De vakantie zit er weer op dus er moet weer gezwommen, gedanst en gewacht worden. Door het hele gezin deze keer. In de Berchplaets in Berghem wachten op Bo en genieten van de bloemstukjes die overal in de ruimte staan. Er valt nog veel te fotograferen.
's Avonds kregen we eters en daar moest natuurlijk iets lekkers voor gemaakt worden. Zelf gemaakte en versierde muffins. De kok in actie.
Daarna ouderwets gezellig gourmetten. Als je het heel lang gedaan hebt wordt het vanzelf weer leuk.
En we hadden nog een heerlijke lekkernij gehad voor na het eten. Een echt herfststukje in chocolade.


Zondag; fietsen in Nistelrode met pa. Het was zondag heel wat drukker dan de week ervoor bij de hel van Berghem. Uiteindelijk hadden we 50 kilometer gefietst. Na de tocht moe-gereden weer naar huis via de paden van Herperduin.
's Avonds kregen de kinderen een leuk spaarvarken van oma Joke. Uitgedeeld tijdens de open dag in het gemeentehuis van Oss.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.