dinsdag 7 oktober 2014

The week on Instagram; week 40

De herfst is echt begonnen. Je ziet het aan de kleuren in de natuur, je voelt het aan de temperatuur. Maar deze week gaf ons ook nog een paar prachtige dagen waar we volop van hebben genoten.

Maandag; Perry moest deze ochtend heel vroeg weg. Bo had haar vader verzocht om een briefje klaar te hangen zodat ze wist dat hij al weg was en niet dacht dat papa misschien nog op bed lag. Om teleurstellingen te voorkomen.

Dinsdag; geïnspireerd door de burendag hebben de kinderen 's middags samen met opa en oma spinnen gemaakt. Het resultaat, mooie kleurige spinnenwebben die nu op het keukenraam prijken.

Woensdag; De Boekenweek is begonnen en de kinderen mochten verkleed naar school. Het thema van dit jaar is feest en Bo wilde dan ook haar feestelijke verkleedjurk aan. In combinatie met de colbert is ze bijna in gala. Brun moest en zou zijn veel te kleine Spiderman pak aan. Een mooie combinatie.
Brun gaat nog steeds naar therapie voor zijn rechterbeen en gaat letterlijk en figuurlijk met sprongen vooruit.
Verse groenten uit eigen tuin van opa en oma van Herpen. Dit mooie pakketje werd woensdag persoonlijk bezorgd voor ons.


Donderdag; tijdens het eten viel mijn oog op deze mooie herfstkleuren in de tuin. Snel even naar buiten om een foto te maken. 
Perry wilde vrijdag een verjaardagsaftelkalender maken voor Brun. Daar had hij karton voor nodig. Ik wist dat ik nog ergens fotokarton had. En opzoek in mijn oude tekenkoffer kwam ik verschillende werken van mezelf tegen. Hierbij een paar juweeltjes.

Vrijdag; eindelijk even tijd gehad om een paar leuke boeken te kopen van de Kinderboekenweek.
's Avonds tijdens het wandelen liep ik langs een van de Waterbuffels van de Piekenhoef badend in een prachtige najaarszon.

Zaterdag; wachten op Bo tijdens het streetdance met een goed boek.
De mannen hadden mannendag dus ben ik met een vriendin en onze kinderen naar een dierentuin geweest. Perry had nog wel even de lunchpakketjes voor ons gemaakt met deze lieve briefjes als verrassing erin.
Na het eten bij oma heeft Bo dit leuke poesje nog geknutseld.

Zondag; Brun was met papa naar een voorstelling van Aadje Piraatje in de Lievekamp in Oss en Bo is 's middags bij een vriendinnetje deze koekjes gaan bakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.