dinsdag 30 september 2014

The week on Instagram; week 39

Maandag; Bo had aan de leidsters van de BSO uitgelegd dat ik het hele jaar geen kleding mag kopen van papa. En omdat ze dat zo zielig vond voor mij heeft ze dit moois gemaakt. Gelukkig is het jaar bijna om.

Woensdag; Vandaag kreeg Brun zijn eerste officiƫle fysio therapie. En omdat hij het zo goed had gedaan had hij een sticker verdient. Aangezien hij later Spiderman wordt was de keuze snel gemaakt.
Na de fysio even naar opa en oma waar hij samen met oma deze leuke poppetjes heeft gemaakt. Een Sibi en een Sabi, of zoiets. Gelukkig weet oma wel wat het zijn.
Bo had alweer een hele tijd niet geloomd. Dus 's avonds na het eten nog even snel deze prachtige Bloom gemaakt.Vrijdag; de kids zitten samen bij de Bevers en  hadden eindelijk hun uniform gehad. Of in ieder geval een deel ervan zodat ze helemaal klaar waren voor het overvliegen van oudere kinderen uit de groep. Is het geen stoer stelletje.

Zaterdag; wachten in de Berghplaets tot Bo klaar is met dansen. Als je dan helemaal alleen in zo'n grote ruimte zit ga je vanzelf naar het plafond staren en is deze prachtige lamp niet over het hoofd te zien.
Papa en Brun kwamen thuis met deze mooi bloemen. Voor mij.
's Middags met papa en de opa's en oma's naar de Burendag in de Piekenhoef. Bo's mocht al meteen drie keer optreden met haar dansgroepje. De rest van de dag was het knutselen en andere leuke dingen doen. 
's Avonds kregen we onverwacht bezoek en eters. De ijsjes vielen bij de kinderen in ieder geval goed in de smaak.

Zondag; de 9de verjaardag van mijn neefje Hugo. Deze mooie verjaardagstaart was door zijn moeder gemaakt.
Het was heerlijk weer zodat we de hele middag buiten konden zitten. De kinderen hebben zich vooral vermaakt met de trampoline en elkaar. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.