woensdag 30 juli 2014

The week on Instagram; week 30

Week 30 was de week van prachtig warm zomer weer die werd overschaduwd door de ramp met vlucht MH17. het is de week waarin onze landgenoten eindelijk thuiskwamen. En de week van nationale rouw.

Dinsdag; een dagje alleen met mijn mannetje Brunjo. Dat gebeurt niet vaak. Dus hebben we veel gedaan samen. Spelletjes, lezen, samen eten, in de tuin werken en de Tour kijken.

Woensdag; de dag van nationale rouw en de dag dat de eerste lichamen aankwamen in Nederland. De tijd in ons land stond even stil toen om 16.00 uur een minuut stilte in acht werd genomen. In straten, kerken, huizen en op werkplekken. Veel mensen hebben even de tijd genomen om de overledenen te herdenken en aan de nabestaanden te denken. Het ongeluk heeft letterlijk een gat in onze samenleving geslagen. Een ramp die voor Nederland qua impact groter is dan die van 9/11.

Donderdag; Perry heeft een nieuwe hobby. Die heeft hij al een tijdje. En daar betrekt hij graag zijn gezin bij. Met als gevolg dat we nu allemaal zijn nieuwe hobby hebben. Maar wel een hele leuke; Geocaching. Vandaag kwamen er 4 Travelbugs mee. Het is de bedoeling dat je die in een nieuwe of bestaande cach doet en registreert. En dan maar hopen dat iemand het meeneemt en in een andere cach stopt. Je kunt ze ook een opdracht meegeven. Perry en natuurlijk is alles online te volgen.

Zaterdag; de laatste keer fietsen voor de vakantie. 50km in de hitte zoals de mannen in de Tour vandaag. Hun gemiddelde was wat hoger maar dat maakte het niet minder zwaar.

Zondag; een dagje naar de Efteling met de families van Herpen. Helemaal trots op de kids want ze zijn allebei in Joris en de Draak geweest. Van dat helse ritje moesten ze wel even bijkomen. Maar dat weerhield Bo er niet om tot drie keer toe in de Vogelrock te gaan. Natuurlijk aan het einde van de dag een Efteldingetje uitzoeken. Brun helemaal blij met zijn Draconicon en Bo met haar Heksensnot.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.