donderdag 24 juli 2014

De week on Instagram; week 29

Later dan gewend vanwege druk druk druk, warmte en geen fut. Maar hier is dan toch week 29.

Maandag; vanwege de schoolvakanties een extra dagje met de kinderen. Het weer was nogal wisselvallig zodat we vooral van alles binnen hebben gedaan. Picknicken, spelletjes, stoeien. 's Avonds gingen de kinderen bij opa en oma logeren. Perry en ik hebben daarna nog een Geocash gelopen in het Bomenpark in Heesch. Dat leverde een paar mooie plaatjes op.
Dinsdag: Bo heeft haar eerste naailes gehad van oma. En op zijn Bo's moest er natuurlijk snel resultaat zijn. Ik ben dan ook helemaal trots op dit rokje wat ze heeft gemaakt voor haar pop.

Woensdag; mijn reguliere mamadag. Na een luie ochtend binnen vond ik het 's middags echt tijd om er even op uit te gaan. Dus hebben we een flinke wandeling gemaakt naar en in Herperduin. Misschien iets teveel van het goeie, zeker gezien de hitte. Maar we en vooral de kinderen hebben het gered. En daarna genieten van een welverdiend koud bad.
's Avonds zelf ook nog een flinke wandeling gemaakt rondom Berghem. En wat is er toch veel mooie te ontdekken hier.

Donderdag; drie weken geleden moest Perry examen doen voor Prince2. Vandaag kreeg hij eindelijk de uitslag. Geslaagd en zou later blijken, met een dikke 8. Daar moest op gedronken worden. Helaas was het niet overal feest. Die middag had zich namelijk het drama met vlucht MH17 voltrokken. De omvang van de ramp was toen nog niet duidelijk. Maar de wereld stond wel even stil.

Vrijdag; zo vond ik mijn manneke op de trap in de gang. Je vraagt je af waarom? Maar ja, de wegen van Brun zijn ondoorgrondelijk. En Bo, die houdt gewoon van retro.
De vliegtuigramp had, zo bleek, ook zijn sporen nagelaten bij Van Lanschot. Een collega met vrouw en zoontje zaten in het vliegtuig op weg naar hun vakantiebestemming. Dan komt het ineens heel dichtbij.

Zaterdag; na een rumoerige nacht werden de kinderen 's morgens opgehaald door opa en oma van Herpen en konden wij op weg naar ons weekendje weg, eindbestemming Amsterdam. En wat een fantastisch weekendje zou het worden. Slapen op de woonboot Tante Piet, naar het Rijksmuseum en dineren in het donker.

Zondag; Na een redelijke nacht, het bed was meer dan prima maar die hitte, en een zeer goed en gezellig ontbijt zijn we op de fiets naar het Scheepsvaartmuseum en het Westerpark gegaan. We hebben het weekend afgerond met een simpel maar heerlijk diner bij het Hilton. Het hele weekend prachtig weer gehad en dan door een verfrissende hoosbui naar huis. Het kan zo verkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.