dinsdag 15 juli 2014

De week in Instagram; week 28

Maandag; onderweg naar de grote stad vanuit de trein even dit plaatje geschoten. Iedereen is onderweg. 's Avonds tijdens het eten weer door Brun verrast. Ik trap er ook iedere keer weer in. Ook het zand is onderweg.

Woensdag; regen regen regen en nog eens regen. 's Middags met de kinderen een Oranjeboompje gemaakt. Helaas heeft het niet echt geholpen. Oranje is door strafschoppen uitgeschakeld voor de finale.

Donderdag; je zou bijna vergeten dat er ook nog wordt gefietst deze week in de Tour de France. De tocht levert naast spannende televisie ook nog mooie plaatjes op.

Vrijdag; het is me eindelijk weer eens gelukt om op mijn vaste adresje is Den Bosch een van mijn twee favoriete geurtjes te kopen, Fleurisimo van Creed. Helaas hebben ze mijn andere geur uit de collectie gehaald, Santal Blanc van Serge Luttens. Waar moet ik nu toch terecht.

Zaterdag; de dag al vroeg en sportief begonnen met een wandeling naar mijn schoonheidsspecialist is Oss en weer terug. Perry had met de kinderen boodschappen gedaan. En twee prachtige bosjes bloemen voor me meegenomen.  's Middags met de kinderen naar de bioscoop. Hoe tem je een draak deel twee. Brun had vrijdag al een mooi exemplaar van Tandloos gehad. Ter voorbereiding. De film was spannend maar wel leuk. Na de film een kort rondje over de kermis in Berghem. We wonen ruim 8 jaar in Berghem en dit was de eerste keer dat we er zijn geweest. De kinderen vonden het in ieder geval heel leuk. 's Avonds de verliezers finale van het WK2014 kijken bij opa en oma. Onder het genot van gezond drinken en lekkere hapjes zagen we Oranje vol overtuiging winnen van een matig BraziliĆ«.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.