maandag 16 juni 2014

De week in Instagram; week 23

Vanwege allerlei redenen een weekje later dan normaal maar ik wil 'm jullie toch niet onthouden aangezien het een legendarische week was voor vooral mijzelf. Eindelijk naar Pinkpop. Maar eerst nog de rest van de week.

Dinsdag; een goede vriendin was dinsdag jarig en we wilden haar graag verrassen. Haar partner zat ook in het complot zodat het een complete verrassing was toen we aan de deur stonden met een grote bos bloemen en een doosje echte Bossche Bollen. Goede avond, wij zijn van de felicitatie commissie, gefeliciteerd.

Woensdag; een middagje knutselen met mijn mannetje Brunjo. Hij wilde graag kleien. Brun is meer van de abstracte kunst. Die dan soms wat uitleg nodig heeft. Dit is bijvoorbeeld een appeltaart. En waarom ook niet. Woensdag kwam ook eindelijk de TEBELET van Bo binnen. En wat is ze er blij mee.

Vrijdag; een logeerpartijtje. Een vriendinnetje van Bo kwam een nachtje logeren. Eerst samen naar de Scouting, daarna samen in bad met dit roze badschuim en daarna samen slapen in de logeerkamer. Dolle pret.

Zaterdag; ondanks dat het de avond ervoor laat was geworden voor de dames stonden ze om zes uur al aan ons bed, om zeven uur al op de skates voor het huis en zaten we om 8 uur al in de speeltuin. En terwijl de kinderen zandtunnels aan het graven waren kon ik even genieten van de wilde schoonheid van de natuur. Brun was zo lief om wat van die wilde schoonheid voor me te plukken.

Zondag; eindelijk naar Pinkpop. En wat een prachtige dag en ervaring was dat. De hele dag zon, muziek, mensen kijken en goed eten en drinken. In mijn speciaal daarvoor gemaakte Pinkpop-jurk die zaterdag klaar was. En wat een geluk hebben we gehad met het weer. Van de hoosbui waar we onderweg in terecht kwamen was de rest van de dag niets meer te merken. met 68.000 andere mensen genieten van goede muziek samen met vrienden in een super relaxte omgeving en sfeer. Wat wil een mens nog meer.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.