maandag 2 juni 2014

De week in Instagram; week 22

Dinsdag: Fun loom, Loom, bandjes. De rage gaat maar door en werkt heel verslaven. De collectie wordt zo langzaamaan uitgebreid met andere sieraden. Zoals deze ring die oma samen met Bo heeft gemaakt.

Donderdag; Hemelvaartsdag en tijd om met zijn viertjes samen te zijn. Het is echt binnenweer. Dus na een ochtendje knutselen mogen de kinderen zich 's middags uitleven in de binnenspeeltuin bij Pannenkoekenhuis De oude Maas in Macharen. En wat beter dan een pannenkoek als lunch.
Het luchtballonnen seizoen is begonnen. Zo prachtig in deze blauwtinten. En als heel goed kijkt zie je het vlammetje onder de ballon.

Vrijdag; even een paar uurtjes naar de Zie-Zoo in Volkel. Een leuke kleine dierentuin met vooral een hele mooie speeltuin.

Zaterdag; 's avonds hadden we eters. Op het menu stonden o.a. deze carpaccio en tiramisu met een fleurige twist. Het recept voor de Tiramisu kun  je vinden op de blog In de Weer van mijn moeder. Heel gemakkelijk in de bereiding en succes gegarandeerd.

Zondag; de kinderen waren een dagje weg met hun oom en zijn vriendin. Papa en mama hadden een balansdag. Deze heerlijke fruit shake had Perry 's middags gemaakt als lunch.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.