maandag 19 mei 2014

De week in Instragram; week 20

En het regende en het regende en het regende en toen....

Dinsdag; soms weet je pas wat je mist als je het niet meer hebt. Of als het er plotseling weer is. Zoals de zon bijvoorbeeld en een strakke blauwe lucht. Dinsdagavond brak het eerste straaltje zon door. En wat een voorbode voor het weekend was dat.

Woensdag; Bo heeft haar eerste gaatjes laten vullen. Zonder te huilen. Wat was ik trots op haar. En ook nog wat geleerd. Want ik wist echt niet meer dat je met je melkkiezen nog tot je 11de kunt doen.
Bo is 's middags voor de zekerheid alvast begonnen met het boodschappenlijstje en haar verlanglijstje.
's Middags nog even tijd om wat aan huisdecoratie te doen. De zonnebloemen zijn nep. De stelen liggen nu ergens in de garage. Maar de bloemen doen het prima op de bollen.

Donderdag; omdat Bo vrijdag haar verjaardag viert op school moesten er natuurlijk traktaties gemaakt worden. Gezonde traktaties. In mijn pauze stad en land afgerend voor een bloemvormpje. Bo wilde graag meehelpen en het resultaat mag er zijn.

Dit stukje nostalgie lag nog bij mijn ouders. Nu alleen nog een manier vinden om ze te luisteren.

Vrijdag; Flip de Beer is dit weekend komen logeren omdat Bo jarig was. Hij mocht het hele weekend overal mee naartoe en bij Bo in bed slapen. Natuurlijk vond Flip het ook heel leuk om naar een verhaaltje te luisteren.

Zaterdag; de voorbereidingen voor de dag van morgen. Boodschappen doen, de verjaardagstaart ophalen, nieuwe schoenen kopen en 's middags een kinderfeestje. Flip de beer mocht bijna overal mee naartoe. Behalve naar het kinderfeestje. Dus wachten op Bo. Maar bij oma was het weerzien.
Weer terug naar huis ook nog de eerste luchtballon van het seizoen gespot.

Zondag; de verjaardag van Bo. De dag begon met een hoop gestamp. Bo was in haar kamer haar nieuwe lichtjesschoenen aan het testen. Even later zei ze tegen haar broertje dat hij zachtjes moest doen omdat wij nog aan het slapen waren. Na het zingen, de eerste cadeaus uitpakken, een gezellig ontbijt met gepersonaliseerde croissantjes en mooi maken, was het tijd voor het grote feest. Het was prachtig weer dus hebben we de hele dag buiten gezeten. Flip mocht de verjaardagskaartenboom bewaken. En dat kon hij heel goed. De cadeaus vielen zeer in de smaak bij de jarige. En die TEBELET...die komt er wel.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.