maandag 12 mei 2014

De week in Instragram; week 19

De week van heel veel regen, van muziek en Moederdag.

Maandag; eerste en ook laatste Selfie van de week. Het zou de eerste foto van iedere week of zelfs van iedere dag kunnen zijn.
Mijn mooie tulpenbollen vol met tulpen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Dus nog maar een keer op de foto.

Dinsdag; 'lekker'knutselen met oma Toos en tussen de buien door toch nog even tijd om naar buiten te gaan.

Woensdag; regen regen regen. Je kunt het ook van de positieve kant bekijken. Wat Brun dan ook deed. 'kijk mama, het lijkt wel op Aquanura' riep hij toen er weer een plensbui naar beneden kwam vallen. Dagen om lekker te luieren en cake te bakken en om deze te delen met familie.

Donderdag; de kinderen waren bij oma Joke, Perry moest overwerken. Dus, bij gebrek aan zin om naar de winkel te gaan of om uitgebreid voor mezelf te koken, een lekkere uitsmijter voor mezelf gebakken. De light versie zonder ketchup en mayonaise.

Vrijdag; het trieste weer produceert wel mooie plaatsjes. Ik kon het niet laten. De stilte voor de regenbui. Perry had vrijdag wel zin om uitgebreid te koken. Onder andere deze heerlijke groentesoep volgens oma's recept. Met een educatieve twist.

Zaterdag; 's middags met de kinderen naar de stad om cadeautjes te kopen voor Moederdag. Onverwacht knutselmoment bij de V&D. Wat een lekker idee.
's Avonds kijken naar het Eurovisie Songfestival 2014. Nederland deed het bovenverwachting goed. Maar tegen statement songs kan niemand op. Een meer dan verdiende tweede plek voor Ilse en Waylon.

Zondag; het resultaat van Moederdag. Heel veel prachtige zelfgemaakte cadeaus van de kinderen. Een heerlijke uitgebreide lunch bij oma Toos en bowlen en tapa's eten bij Onsz in Oss. Aan het einde van de avond mochten alle moeders een mooie bloem uit de vaas plukken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.