maandag 28 april 2014

De week in Instagram; week 17

Week 17 was de week die begon met Pasen en eindigde met Oranje.

Maandag; tweede paasdag, pyjamadag. Dat wilde Bo graag. En Bo was de enige die de hele dag in gewone kleding door het huis skate. Voor de rest een lekkere luie en creatieve dag. 's Middags kwam er toch nog een vriendinnetje langs van Bo. Die natuurlijk ook geschminkt wilde worden, net als Bo.

Dinsdag; van de studiedag van de kinderen hebben we direct geprofiteerd door die dag met zijn vieren door te brengen in de Efteling. En wat een goed idee was dat. We hebben prachtig weer gehad en het was niet druk. Zodat we veel konden doen. Brun had het al maanden over Joris en de draak. Want daar mocht hij eindelijk in. Maar toen het zover was toch maar niet. Wel in de Bob, de Fata Morgana, Droomvlucht, Villa Volta en nog veel meer. Natuurlijk ook nog even het sprookjesbos meegepakt. Want een dagje Efteling zonder opa Gerard de Trollenkoning en DoornToosje is geen Efteling. Het blijft een belevenis.

Woensdag; het leek een stormachtige avond te worden. Maar de storm bleef uit. Het resulteerde wel in een mooi plaatje.

Vrijdag; de voorbereidingen voor Koningsdag. Papa Perry had zich helemaal uitgeleefd op de fietsen van de kinderen.

Zaterdag; eerste de fietsoptocht door Berghem en daarna spelletjesochtend en oranjemarkt. De kinderen hebben zich prima gemaakt met vriendjes en vriendinnetjes. De papa's en mama's hoefden er alleen bij te staan en te genieten. Ook van het prachtige weer.
's Avonds uitgenodigd voor een BBQ bij vrienden met heerlijk eten en DRINKEN.

Zondag; bijkomen van de dag ervoor. Lekker luieren, film kijken, muziek luisteren, spelletjes doen en knutselen.


1 opmerking:

Bedankt voor je reactie.