maandag 21 april 2014

De week in Instagram; week 16

Deze week was de week van de voorbereiding op het Paasweekend.

Dinsdag; oma Toos gaat gewoon door met het vouwen van kuikentjes zodat de familie langzaam wordt uitgebreid.

Woensdag; Paasknutselen in de Berghplaets in Berghem. Voor iedereen was er iets leuks te doen. Ook voor de moeders. Bo bedacht dat het wel leuk was om een masker op een stokje te zetten. En goed voorbeeld deed volgen. En Brun? Die ging helemaal uit zijn dak bij de stop dans.

Donderdag; eindelijk naar de musical Soldaat van Oranje in Theater Hangaar in Katwijk. Een spannende avond van begin tot eind. Niet alleen vanwege de musical. Perry zou op eigen gelegenheid komen en het was niet helemaal zeker of hij op tijd zou zijn voor het begin van de voorstelling. Een minuut voor de start kwam hij het theater binnenrennen. Na de voorstelling moesten we snel op zoek naar een tankstation. Met nog 3 km aan brandstof vermogen vonden we een nachtpomp. Daarna met een gerust hart en een mooie ervaring rijker naar huis.

Vrijdag; Goede vrijdag. Iedereen was vrij. Dus tijd om even leuke dingen te doen. 's Middags toch nog even werken. Een paar uurtjes werd een hele middag werken in alle rust en met een mooi uitzicht.

Zaterdag; Bo had vrijdag scates gehad omdat ze haar B diploma had gehaald. Zaterdag stond ze om 8 uur al buiten. Ik was ook de pineut. Het voor mij geloof ik al ruim 10 jaar geleden dat ik voor het laatst op scates had gestaan. Maar sommige dingen verleer je nooit. 's Middags naar de bossen om takken te zoeken voor de paasboom.

Zondag; met zijn allen Geo Cachen in het bomenpark en daarna picknicken. 's Middags naar opa en oma van Herpen om eieren te zoeken en te eten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.