maandag 14 april 2014

De week in Instagram; week 15

Maandag; sommige dingen veranderen nooit. En soms is dat maar goed ook. Brun heeft op school een schaaltje tuinkers gekweekt. Het staat nu te groeien bij de tulpenbollen in de kamer. Volgens mijn moeder heel lekker op een beschuit met suiker erbij. Maar misschien is dat nog net iets te groen.

Dinsdag; oma mocht 'het MEGA grote vouwboek' lenen van Bo. En daar stond dit leuke kuikentje in. Zo langzaamaan begint het huis op Pasen te lijken.

Woensdag; de wonderbaarlijke vermenigvuldiging. Hoe toepasselijk zo vlak voor Pasen. Woensdagochtend ging ik twee kinderen wegbrengen en ik kwam met vier kinderen weer thuis. Het was afwisselend binnen en buiten spelen. Net zo afwisselend als het weer. Uiteindelijk hebben ze met zijn allen een hut gebouwd in de kamer en eronder gezeten.

Vrijdag; Brun had voor mama een mooi bosje bloemen geplukt.

Zaterdag; eindelijk met zijn twee├źn een dagje weg. Als compensatie voor het weekendje dat we niet zijn weggeweest hebben we een dagje sauna gedaan. En deze handige tas van IKEA kwam prima van pas. Alles voor een dagje sauna paste er precies in.

Zondag; Bo moest zwemmen voor haar B diploma. En die heeft ze gehaald. Na het zwemmen even de auto wassen. Zo ziet dat er dus uit als je binnen zit. Daarna door naar de verjaardag van neefje Floris die 6 jaar werd. Op de terugweg naar huis, met twee uitgeputte en slapend kinderen op de achterbank, toch nog even genieten van dit mooie landschap bij zonsondergang.

Soms zit het hem gewoon in de kleine dingen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.