maandag 10 maart 2014

De week in Instagram; week 10

Het einde van de carnaval en het begin van de lente. Wat een prachtige week is het geweest. Met heerlijk buiten zijn weer.

Maandag; de laatste dag carnaval voor de familie van Herpen. Perry kon zijn nieuwe hobby helemaal uitleven op ons en zichzelf.


Dinsdag; de kinderen hebben de hele dag bij opa en oma van Herpen gespeeld. Waar ze o.a. deze 'lange' tekening hadden gemaakt.

Woensdag; een prachtige zonnige dag. Nog geen zomerse temperaturen maar in de zon was het heerlijk. Dus lekker naar buiten. Naar de 'baan', zoals de kinderen het noemen. Eigenlijk bestemd voor skaters maar met een step kun je jezelf er ook prima vermaken.

Vrijdag; om het af te leren. 's Avonds nog even dansen op Vrouwkes. Ja de carnaval is toch echt afgelopen. Maar dat mag de pret niet drukken. Als we het hele jaar door naar Sinterklaas liedjes kunnen luisteren kunnen we ook het hele jaar dansen op carnavals muziek....toch.

Zaterdag; nichtje Nina kwam logeren. Dus veel foto's, selfies, Snapchat, op avontuur met Dokus de Das in het betoverde bos, 's avonds eten bij opa en oma de Wit. Oma had met het toetje rekening gehouden met lijners en vasters met deze lekkere apple crumble cake. En na het eten een ouderwets bordspel. Natuurlijk heb ik gewonnen.

Zondag; eigenlijk was het plan dat de kinderen naar het Dino bos zouden gaan. Helaas was mijn mannetje Brunjo ziek. Dus thuis gebleven. Geen probleem. Met dit mooie weer is er in en om het huis ook genoeg te doen. Fotomodel Bo was helemaal in haar hum met haar eigen styliste en nagelstudio. Brun heeft het rustig aan gedaan. Hoe decadent. In je eigen hangmat in de achtertuin in slaap vallen. Bij een logeerpartijtje horen frietjes. Gelukkig had papa ook nog voor een gezonde salade gezorgd.
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie.