maandag 24 februari 2014

De week in Instagram; week 8

De tweede week van de Olympische winterspelen. Het ging maar door met de medaille regen. En niet alleen in Sotsji.

Maandag; het was weer eens tijd voor een nieuwe selfie. Zulke dingen moet je gewoon bijhouden.

Dinsdag; drie podiumplaatsen voor de oranje mannen bij de 10 km. Heel verrassend geen goud voor Sven Kramer.

Woensdag; zilver voor Irene Wust. En ze was er heel blij mee. De kinderen hadden dinsdag bij opa en oma hun eigen medailles gewonnen waar ze woensdag trots mee op de foto mochten. Een nieuw record goed luisteren. Helaas staan, net zoals in topsport, nieuwe records niet zo heel lang.

De kinderen waren vanwege een studiedag op school de hele dag vrij. Perry had ook een vrije dag opgenomen zodat we met zijn allen een dagje weg konden. Naar de Expo Living Dinosaurs in Post Rotterdam. Met 17 levensgrote bewegende dino's. Dat bewegen vond Brun in eerste instantie niet zo'n goed idee. Hij heeft 17 angsten moeten overwinnen voordat hij in de buurt durfde te komen. Tegelijkertijd was hij wel super enthousiast.

Donderdag; Bo heeft inmiddels ook Instagram ontdekt. Wij mogen foto's van haar maken die ze dan zelf van een kleurtje (lees filter) en tekst voorziet; Bo in De Djokinpak.
Natuurlijk wilde Brun ook graag op de foto. Onze wilde tijger.

Zaterdag; goud op de ploegenachtervolging. Zowel bij de mannen als de vrouwen. Toch een kleine smet op deze Oranje spelen. Bij de mannen stond de vierde man niet op het podium.
Perry had 's avonds samen met de kinderen een knikkerbaan gebouwd met het dressoir als extra dimensie. Blend in Toys.

Zondag; weer een Instagram foto van Bo; BO IN DE. UR. PRINSES. SU. KLEREU.
's Middags op de step naar opa en oma van Herpen. Een hele onderneming waar ze enthousiast aan begonnen. Halverwege was het al wat minder en bij de bioscoop in Oss was het voor Brun helemaal over. Bo heeft de missie, samen met papa, wel helemaal volbracht. Een prestatie om trots op te zijn.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.