dinsdag 11 februari 2014

De week in Instagram; week 6

Het was zo'n week waarin de familie van Herpen de economie weer eens een flinke boost heeft gegeven. En natuurlijk de week van de start van de Olympische Winterspelen. En wat een start.

Dinsdag: de kinderen gingen vandaag met groep 1 en 2 naar poppentheater Marag in Oss. Mama mocht rijden en moest een uurtje overbruggen. Dus wat doe je dan. De stad in op zoek naar iets om te kopen. Alles behalve kleding voor mezelf. En dat is gelukt. Tijdschriften voor mama, een grappig nieuw voorleesboek voor de kinderen 'de Gruffalo' en kleding voor de kinderen. O.a. deze jumpsuits. En wat doe je in een jumpsuit. Inderdaad, jumpen.

Donderdag: Bo is nooit te beroerd om te poseren. En wat past er beter bij poseren dan deze Twiggy look.

Vrijdag: eindelijk was ie er dan. Onze nieuwe auto. Brun heeft al maanden de hele wereld geïnformeerd dat we een nieuwe auto krijgen. Een Skoda Obtavia, zoals mijn mannetje het zo prachtig uitspreekt. En sinds vrijdag kan hij zijn geluk niet op.
Voor papa was het vrijdag een dubbel mooi dag. Ook zijn nieuwe spel Fabel was binnen. Wat zal ik vanaf nu heeeeel veeeeel extra tijd over hebben om te bloggen.

Zaterdag; de Olympische spelen zijn begonnen en wat doen de Nederlanders het goed bij het onderdeel schaatsen. Natuurlijk kijken we met het hele gezin als de mannen goud, zilver en brons winnen.
's Avonds uit eten in Rosmalen bij Stoop & Zo om het te vieren.

Zondag; de medaille regen gaat maar door. Ook bij de vrouwen is
er succes als Irene Wust het goud wint.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.