maandag 27 januari 2014

De week in Instagram; week 4

Een week vol tegenstrijdigheden. Bijna de hele week stond in het teken van de verjaardag van Perry. Behalve woensdag, een dag vol kleine en grote drama's.

Maandag; drie kleine idiootjes die lagen in een bad, met zijn allen in een bad.

Dinsdag; Brun heeft zijn eerste echte opdracht meegenomen naar huis. Met een grote krul van de juf omdat het helemaal goed was. Mijn kanjer.

Woensdag; Er kwam een vriendje van Brun spelen. Ze hebben de hele middag plezier gehad. Zelfs nog even buiten gespeeld. Tot het moment dat het vriendje weg ging en Brun in al zijn enthousiasme met zijn hoofd op de punt van een salontafeltje viel. Heel even was het paniek. Gelukkig viel het allemaal mee. De wond is geplakt en wij zijn weer een ervaring rijker.

Donderdag; De verjaardag van papa Perry. Kinderen hadden samen met oma het e.e.a. geknutseld. Bijvoorbeeld deze mooie kaarten met slingers erin.

Vrijdag; Vrijdag was het hoedjesdag. In ieder geval voor Perry. De verjaardagsmuts die Bo ook nog voor papa had gemaakt. Die kreeg hij vrijdag pas omdat hij op deze dag zijn feestje zou vieren. En wat doe je met al die andere leuke werkjes die de kinderen gedurende hun school loopbaan maken? Nou bijvoorbeeld dit. En er kan nog het e.e.a. bij.

Zaterdag; de Jumbo in Berghem wordt verbouwd. Deze uitnodiging met nuttig presentje lag zaterdag in de brievenbus. Leuke promotieactie.

Zondag; ondanks dat het een feest weekend was toch voldoende tijd om samen met de kinderen te spelen. En na het geweld van Marvy's Speelwereld op zaterdag was dit voor de zondagmiddag een rustig alternatief. Hij blijft mooi deze zelf te bouwen knikkerbaan van Quadrilla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.