maandag 13 januari 2014

De week in Instagram; week 2

De eerste werkweek van het nieuwe jaar, de eerste echte week school voor Brun. Het nieuwe jaar is weer vol aan de gang.

Maandag; een verlaat kerstcadeautje. Vond ik in de la van mijn bureau op mijn werk. Een leuk en lekker kerstgeschenk vol met leuke weetjes over eten en lekkere recepten.

Woensdag; mijn eerste vrije woensdagochtend in bijna 6 zes jaar. Een mooi moment om de administratie eens bij te werken. De bananendoos met achterstallig onderhoud was aan het einde van de ochtend teruggebracht tot een schoenendoos. En de bananendoos vol met papier kon aan de straat.

Vrijdag; Perry was weer goed op dreef deze week. Vrijdag en zaterdag volop geƫxperimenteerd met het haar van Bo. Wat resulteerde in een paar mooie creaties.
Vrijdagavond met de meiden naar de film Soof. Een gezellig avondje uit gehad in een mooie bioscoop bij een hele leuke film. Lees meer over de film Soof op deze blog.

Zaterdag; lekker luie dag met de kinderen en 's avonds eten bij opa en oma die deze heerlijke salade niƧoise hadden gemaakt. Niet alleen lekker maar ook nog een lust voor het oog.

Zondag; zaterdag een luie dag. Dat betekent dat er zondag gewerkt moet worden. Onder andere tijd om de kerstboom en de kerststal op te
ruimen. Ook deze kleine op de
kamers van de kinderen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.