maandag 6 januari 2014

De week in Instagram; week 1


De week van oud en nieuw. De week van oude gewoontes en nieuwe uitdagingen.

Dinsdag; de laatste dag van het jaar. De kinderen bleven bij opa en oma en mochten daar op hun manier vuurwerk afsteken. En een lol dat ze hadden. De grote mensen vierden hun eigen feestje. Mijn laatste SELFIE van 2013.

Woensdag; nieuwjaarslunch bij opa en oma. En het nieuwe jaar meteen goed begonnen met een wandeling.

Vrijdag; papa heeft een nieuwe hobby. Via You Tube leert hij hoe je haren moet invlechten. En het resultaat mag er zijn. Ben jij een papa en ook op zoek naar een nieuwe hobby? Zoek dan op You Tube naar instructiefilmpjes van 'prinsessenhaartjes'.
's Middags nog een keer lekker het bos in. En voor het laatst uitgebreid eten. Perry heeft gekookt. Een heerlijke salade als voorgerecht en als hoofdgerecht gnocci.

Zaterdag; de vakantie zit er bijna op dus de zaterdag is er een als alle andere. Nou, niet helemaal. Als we 's middags onverwacht met zijn allen de stad in gaan zien we een wens piramide staan. En natuurlijk willen de kinderen er zelf ook graag een wens voor maken. Resultaat, onze eigen familie wens piramide. 1 op de 10 wensen komen uit. Ik hoop het niet. Want dan hebben we binnenkort een slang als huisdier.

Zondag; de dag begint sportief en eindigt sportief. Met in de ochtend een MTB tocht door de modder van Herperduin en 's avonds een ouderwetse sjoel competitie. De kinderen gaan helemaal uit hun dak.


Het is ook de dag dat ik, samen met mijn moeder, besluit om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De Free Fashion Challenge. Wil je hierover meer weten? Houd deze blog dan in de gaten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.