maandag 30 december 2013

De week in Instagram; week 52

De laatste week van het jaar en voor ons een vakantieweek waarin niets hoeft.

Maandag; Brun heeft zijn afscheid bij de Maatjes. Dinsdag wordt hij vier jaar en dan is hij eindelijk een Kanjer. 's Middags spelletjes middag met ome Han en tante Jenneke, die voornamelijk niet heeft gewonnen.

Dinsdag; Bruns verjaardag. 's Morgens naar de stad om wat boodschappen te doen en om iets te gaan drinken met wat lekkers erbij. Het is tenslotte feest. Daarna naar opa en oma de Wit om met de rest van de familie lekker te eten en kerstavond te vieren.

Woensdag; Eerste Kerstdag. Een luie ochtend en na de lunch op de step en te voet naar de bewegende kerststal van Koolwijk. Daarna naar opa en oma van Herpen om te knutselen, filmpjes te kijken en lekker te eten.

Donderdag; Tweede Kerstdag. Pyjamadag, spelen met het nieuwe speelgoed van Brun en 's middags toch maar even naar buiten voor een gezonde wandeling in Herperduin. Onderweg pikken we opa en oma nog op. Papa zorgt voor het kerstdiner en bakt voor iedereen naar wens een lekkere Pizza di Perry.

Vrijdag; Naar de vakantie familiefilm Frozen van Walt Disney. De kinderen vinden het fantastisch en papa en mama ook.


Zaterdag; Een zaterdag als iedere andere zaterdag ondanks dat het vakantie is. Bo heeft 's middags haar eerste dansfeest en natuurlijk moet ze zich daarvoor eerst even mooi maken. Haar haren wil ze net als Elsa van Frozen. Brun kan zich met papa lekker uitleven bij Marvy's Speelwereld.

Zondag; Een van alles wat dag. Opruimen, strijken, sporten, buitenspelen. Maar wel op zijn elfendertigste. En 's avonds eindelijk naar deel 2 van de Hobbit. The Desolation of Smaug. Lees ook mijn review over deze film op deze blog.

.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.