maandag 9 december 2013

De week in Instagram; week 49

Week 49 was de creatieve culturele week en de week dat Sinterklaas kwam en ging.

Dinsdag; de giga grote knikkerbaan. Met de aanvulling die de kinderen de zaterdag ervoor van Sinterklaas hadden gehad kunnen ze deze gigantische knikkerbaan bouwen. Wat papa dan ook heeft gedaan. Bij gebrek aan trapje maar op de kast
 klimmen om knikkers te laten rollen.
's Avonds hebben Perry en ik genoten van Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme en de Wereldband.

Woensdag; het leerzame nieuwe tafelzeil. 's Middags kleien met de kinderen. Resultaat o.a. deze krokodil met mannetjes erop. Abstract werk van Brun.

Donderdag; Sinterklaas viering bij opa en oma van Herpen. Resultaat, dinosaurussen en prinsessen en twee kinderen die helemaal hyper zijn.

Vrijdag; sneeuw, wind en kou op de dag dat Sinterklaas weer richting Spanje vertrekt.

 Zaterdag; weer een stapje verder met de kerstboom. En de prachtige bloemen uit de bos die ik vorige week heb gehad. Ook Brun vond ze mooi en besloot met de door mij gemaakte foto's op goed geluk te experimenteren op Instagram. Zie hier het resultaat. En hij is zelfs geliked.


Zondag; naar het Efteling theater met de kinderen om te kijken naar de musical Klaas Vaak. We hadden ons nogal vergist in de tijd en de eerste 5 minuten gemist. Maar toch nog kunnen genieten en zelfs op de foto met twee van de sterren van de show. Na de musical even naar oom Lambert en tante Willie. We waren toch in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.