zondag 20 oktober 2013

De week in Instagram; week 42

 Deze week stond in het teken van leuke dingen doen, uitjes en lekker eten.

Maandag; dagje spelen bij de maatjes en vriendinnetjes. Met als resultaat een vies boefje en een vies elfje. Maar niets wat een lekker warm bad vol met schuim niet goed kan maken.

Dinsdag; omdat het herfstvakantie is mogen de kinderen wat langer opblijven. Na het eten een potje Yahtzee doen. En Brun wint gewoon in al zijn onwetend enthousiasme.

Woensdag; vandaag mogen papa en mama een dagje samen weg. De kinderen gaan een dagje cultuur happen met opa en oma. Wij naar de tentoonstelling Pixar 25 years of animation en 's avonds uit eten in een sushi bar. Bo en Brun naar het Dinosaurus museum in Boxtel en het Jan Cunen centrum in Oss.

Donderdag; een volle maan levert mooie plaatjes op.

Vrijdag; mijn schoonouders zijn 37 jaar getrouwd en trakteren ons op een etentje bij restaurant Herperduin. Wie mij kent kan misschien wel raden wat ik als voorgerecht heb genomen.

Zaterdag; een herfstvaas gemaakt met de kinderen. Een grote glazen vaas vol met kastanjes, eikeltjes en dennenappels. Bovenaan prijken de paddenstoelen van oma Toos.

Zondag; laatste dag van de vakantieweek. 's Middags cupcakes en koekjes gebakken. Daarna nog even genieten van het prachtige weer. Een wandeling, richting de bossen, door het nieuwe gedeelte van de Piekenhoef brengt ons bij een speeltuin waar Bo een meisje ziet van school. In de bossen zijn we niet meer geweest. maar de kinderen hebben nog wel even lekker gespeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.