zondag 15 september 2013

De week in Instagram; week 37

Week 37 stond vooral in het teken van veel regen. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Maandag; gekke bekken trekken na een dagje KDV en BSO. Onvermoeibaar zijn die kinderen. Alsof ze de hele dag stil op een stoel hebben gezeten.

Dinsdag; regen regen regen, maar wel goed voor de tuin.

Woensdag; samen met Brun spelen met zijn Dino's en lezen in zijn Dino boek. Mama heeft weer veel bijgeleerd over deze machtige dieren die eens de aarde bewandelde.


's Middags had ik ineens een huis vol kinderen. En ondanks de regen wilden ze toch buiten spelen. Af en toe wel even schuilen.

Donderdag; iedere dag met de trein van Oss naar Den Bosch. Deze week viel me ineens het prachtige lijnenspel op van de nieuwe overkapping op het perron. In de pauze even een foto van gemaakt.

Vrijdag; de deelnemers aan TVOH moesten kiezen tussen de juryleden. Perry had een ander Dillema. De keuze was reuze.

Zaterdag; Bo heeft op de IPad het infrarood effect ontdekt. Daar experimenteert ze al een tijdje mee. Brun experimenteert liever met muziek.

's Avonds uit met de meiden. Eerst gezellig uit eten bij de Wereld in Oss. Daarna naar de Lievenkamp in Oss voor de Byebye 80 Welcome 90 party. Een meezing en mee dans festijn. Niet iedereen in de zaal snapte het concept. Maar we hebben wel een leuke hilarische avond gehad met veel lol. En ook nog op het podium gestaan met de 'Robbie Williams' van de band. How deep is your love. My five minutes of fame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.