zaterdag 31 augustus 2013

Be original and have fun

Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Dat zou het in ieder geval moeten zijn. En ik zeg bewust een van de mooiste en niet de mooiste. Dat zou nogal triest zijn voor de rest van je leven.
Zo'n mooie dag wil je vastleggen voor jezelf en voor het nageslacht. De meeste doen dat door middel van een fotoshoot en een trouwalbum. Die ze door een professionele (trouw)fotograaf laten maken. Anderen willen ook graag een film van de hele dag of van het feest. Daar vragen ze dan ome Jan voor, want die heeft een camera en die maakt altijd van die grappige vakantiefilmpjes. Maar ja, ome Jan is ook gast op het feest en die lust graag een borreltje. Nee met die trouwfilm doe je, je familie en vrienden vaak geen plezier.


Maar het kan ook anders. Kijk maar eens naar deze film.

Dit bruidspaar heeft tijdens het feest een slow motion boot neergezet waar alle gasten zich konden laten filmen. De resultaten zijn verrassend, grappig en soms zelfs hilarisch. Een film waar iedereen graag nog eens naar kijkt. Zorg voor een mooie achtergrond en wat attributen waar gasten zich mee kunnen vermaken en het komt vanzelf goed.

Dus, ga je binnenkort trouwen of geef je een ander fabulous feest. Met dit idee ben je echt origineel.

Nog wel een ding.
Wat is dat toch met dat slaan?!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.