zaterdag 6 juli 2013

String Tong

De naam en de verpakking doen anders vermoeden. Maar dit zijn sandalen. Of slippers zoals we deze vroeger noemden. Alleen dan net iets anders. Je hebt ze in de maten S, M, L en XL, dus niet in de bekende schoenmaten. Maar M is bijvoorbeeld tot maat 38. Ze zijn in allerlei kleurcombinaties en met prachtige prints verkrijgbaar. Deze heten Anky's Mayan met een mooi bewerkte gesp bovenop. Geïnspireerd door de Inka's. Maar er zijn ook strakkere designs of met meer bling bling.

Perry had ze een tijd geleden gezien in een schoenwinkel in Oss. Bo en hij waren er helemaal van overtuigd dat het iets voor mij zou zijn. Ze wisten alleen niet zeker welk design ik mooi zou vinden. Dus ben ik vandaag zelf gaan kijken en heb deze gekocht. Ze zitten heerlijk en passen eigenlijk altijd. Heel makkelijk als je brede voeten hebt en een hoge wreef. En door de string constructie blijven
ze ook nog eens goed zitten.

Natuurlijk zijn ze ook via Internet te bestellen. Ga eens een kijkje nemen op de site van String Tong zou ik zeggen. Daar vind je allerlei informatie over het concept, materiaal gebruik, collectie en waar je de sandalen kunt kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.