woensdag 10 april 2013

Photoshoot

Eindelijk.....zondag was het dan zover. De eerste fotoshoot voor FBLS magazine.
Onze missie was drieledig; een coverfoto, een foto voor bij de editorial en een paar bruikbare foto's die bij het interview item geplaatst kunnen worden.

We mogen trots zijn op onszelf. Ik bedoel. Je moet natuurlijk realistisch blijven. We hadden geen professionele fotograaf tot onze beschikking, geen studio, geen lampen, geen high tech apparatuur, geen Mary van der Ven om ons bij te werken, we zijn per slot van rekening geen 20 meer, geen dure kleding en we hebben allebei niet het goddelijke lichaam van een supermodel. Nooit gehad trouwens. Ook niet toen we 20 waren.

Wat hadden we dan wel. Nou om te beginnen een stralende zon buiten, een strak blauwe lucht, veel goede wil, 2 enthousiaste fans, een paar leuke outfits en heel veel lol. We hebben alle glossy magazine cliches uit de kast getrokken die er zijn. Van de arrogante look tot het pruilmondje van Victoria Beckham. En tenslotte gewoon een aantal lucky shots. Want laten we wel wezen. Ook tijdens professionele shoots worden er veel foto's gemaakt en maar weinig ervan zijn bruikbaar. Dan hebben wij het nog niet zo slecht gedaan.
Retoucheren, daar doen we niet aan. What you see is what you get. Nou ja, een beetje dan. Hier en daar wat met contrasten spelen, een beetje overbelichten, dat werkt ook heel wat oneffenheden weg.

En het resultaat. Houd deze blog in de gaten. Binnenkort plaatsen we de definitieve coverfoto voor FBLS magazine.

Hierbij alvast een kleine sfeerimpressie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.