zaterdag 30 maart 2013

Sealife

Wat doe je als je een dagje weg wilt met de kinderen maar ze geven koud, grijs en nat weer aan. Dan ga je niet de hele dag in een dierentuin of pretpark rondlopen. Je zoekt een binnenactiviteit. Of in ieder geval een gedeeltelijke binnenactiviteit. Maar je wilt niet naar een binnenspeeltuin of zwembad. En het moet ook nog leuk zijn voor een kind van 3 en een kind van bijna 5. Nou dan ga je naar Sealife in Scheveningen. Daar zijn we op goede vrijdag naartoe gereden.

Sealife is een onderwater wereld die bestaat uit ruim 45 aquaria. Een leuke manier voor jong en oud om kennis te maken met vissen en zeeleven van over de hele wereld, bekend en minder bekend.
Kabeljauw, kreeft, maar ook roggen en zeesterren, piranha’s en haaien. In de onderwatertunnel “Typisch Tropisch” ervaar je hoe het is een duik te nemen in de tropische zeeën. Omringd door 180.000 liter water zie je een zeeschildpad,
zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen! Sealife Schevenigen is niet groot. En  daardoor voor kleinere kinderen goed te doen. Je kunt op bepaalde tijden gedurende de dag meekijken hoe sommige vissen gevoerd worden. Wil je even naar buiten, bijvoorbeeld om een wandeling te maken over de boulevard van Scheveningen dan kun je met een stempel altijd weer terug naar binnen.

Na het bezoek aan Sealife zijn wij lekker gaan uitwaaien aan het strand. Lopen langs de branding, wegrennen voor het water, schelpen zoeken en genieten van het prachtige uitzicht en het zonnetje.

Een geslaagd dagje met uiteindelijk beter weer dan verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.