vrijdag 22 maart 2013

Recycle waar

Na ons bezoek aan de Kunsthal zijn we nog even de stad in gegaan om te winkelen. Aangezien we op de heenweg min of meer waren verdwaald, en zeker wisten dat er een kortere route moest zijn naar het winkelcentrum van Rotterdam, waren we zo verstandig om de weg te vragen. En een aardige (jonge)man hielp ons een heel eind op weg. Terug op bekend terrein liepen we langs een winkel waar ze spullen verkopen van gerecycled materiaal. Nuttige dingen, onnuttige dingen, praktische dingen, eerlijke dingen, hebbedingen. "Waar in Rotterdam" heet de winkel. Heerlijk om even rond te snuffelen en om een leuk origineel cadeau te kopen. Of om jezelf te verwennen met een presentje.

Voor mezelf heb ik een doosje groene thee gekocht van Mr Jones. Voor Bo een Pondje papier, een notitieblok met pen gemaakt van een pond hergebruikte billboard posters.

Er zijn meerdere van deze winkels in Nederland. En ze hebben een website waar je producten kunt kopen, www.ditiswaar.nl. Maar eigenlijk is het veel leuker om gewoon in een van de winkels te gaan rondsnuffelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie.