zondag 3 maart 2013

Lancering van onze blog

"Life starts at forty"

Dat is natuurlijk niet helemaal waar. Het leven gaat als het goed is gewoon door als je veertig bent. Maar het stopt in ieder geval niet. Sterker nog, met een beetje geluk ben je pas op de helft en heb je nog een heel leven voor je. Een heel leven om dromen te dromen en om misschien zelfs wat van die dromen uit te laten komen.

Wij, Saskia en Jenneke, worden dit jaar 40. En in plaats van dit hardnekkig te ontkennen hebben we besloten om deze mijlpaal groots te vieren. En niet zomaar. Want we hebben ook besloten al een paar van onze dromen uit te laten komen. Om te beginnen dit blog. Waar we onze creatieve geest in kunnen botvieren en dit tegelijkertijd kunnen delen met familie, vrienden en collega's. Daarnaast gaan we onze verjaardag vieren met een spetterend feest en hopelijk zijn jullie daar allemaal bij. En als klap op de vuurpijl zijn we druk bezig met ons eigen glossy magazine. 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Volg ons dan via deze blog en geniet met ons van alle voorbereidingen. Hopelijk beleef je er net zoveel plezier aan als wij.

To be Fabulous Fortys
Saskia en Jenneke


3 opmerkingen:

 1. Hoi SJ, ziet er Fabulous uit. Ga jullie zeker volgen.
  Spannend !!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenneke en Saskia,

  Staat genoteerd! Het feest van de eeuw willen we natuurlijk niet missen!

  Groetjes Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jenneke en Saskia,


  Wat een superleuk idee, deze site.
  Zeker herkenbaar, want ook ik zie deze jaar een 4 verschijnen (duurt natuurlijk nog veeeeel langer ;-) dan bij jullie haha.

  SJ, Saskia en Jenneke, of toch stiekem van Sarah Jessica? ;-))

  Lieve groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie.